GESLOTEN - Per direct gezocht: Data Entry Medewerker

Voor Food Valley Scholennetwerk, Wageningen Pre-University, Wageningen Youth Institute en Wetenschapsknooppunt Wageningen University zijn we per direct op zoek naar een student die ons tijdelijk kan ondersteunen bij het overzetten (de migratie) van data naar een nieuw CRM-systeem.

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze functie.

Jouw werkzaamheden

Op dit moment maken wij gebruik van CRM-systeem SAGE waarin al een groot gedeelte van onze contacten en activiteiten staan. Deze contacten moeten worden overgezet naar een nieuwe omgeving in SAGE. Daarnaast hebben wij verschillende excellijsten met data die ook in SAGE gezet moeten worden.

Je wordt aangestuurd door onze communicatiemedewerker en wordt van input voorzien door de projectleiders. De opdracht neemt ongeveer 40 uur in beslag. Je mag vanuit huis werken, maar ook op ons kantoor op het Forum. Werktijden zijn in overleg.

Wij zoeken jou wanneer je:

  • Je weg weet te vinden in Excel;
  • Het als een uitdaging ziet om nauwkeurig en precies te werken;
  • Ervaring hebt met SAGE (is een pre);
  • GEEN aanstelling als student-assistent hebt binnen de WUR;
  • Vanaf half mei tot juli beschikbaar bent.

Vergoeding

  • Je ontvangt een studentenvergoeding van 8,75 euro per uur.
  • Je dient je declaraties via WURkforce in. Om die reden mag je niet al een aanstelling als student-assistent binnen de WUR hebben.

Over ons

Food Valley Scholennetwerk is het regionale VO-HO netwerk waarin Aeres Hogeschool Wageningen, Christelijke Hogeschool Ede, Van Hall Larenstein Velp, Wageningen University & Research en 10 vo-scholen uit de regio samenwerken. Het Food Valley Scholennetwerk is een hecht samenwerkingsverband waarin leren met elkaar en van elkaar centraal staat.

Wageningen Pre-University (voorheen Food Valley Netwerk VO-HO) inspireert docenten om innovatieve kennis uit het domein 'gezonde voeding en leefomgeving' toe te passen in de klas. Zo bieden en ontwikkelen wij lesproducten, uitdagende projecten voor leerlingen en nascholingen voor vakdocenten binnen havo en vwo.

Wageningen Youth Institute heeft als doel om wereldwijd scholieren te inspireren en activeren in het wereldvoedselvraagstuk. ‘Hoe voeden we de wereld in 2050 op een eerlijke, duurzame en gezonde manier wanneer de wereldbevolking stijgt naar 10 miljard?’

Wetenschapsknooppunt Wageningen University brengt wetenschap in de klas. We nodigen kinderen en hun leerkrachten uit op de universiteit of bezoeken basisscholen. Verder ontwikkelen we samen met wetenschappers en (aankomende) leerkrachten lespakketten. www.wur.nl/wkwu

Ons team bestaat uit een programmaleider, drie projectleiders, twee projectmedewerkers, een administratiefmedewerker, een communicatiemedewerker en diverse didactici die ons ondersteunen bij de ontwikkeling van activiteiten en lesmateriaal.

Interesse?

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze functie.