Junior Colleges

Zit je in vwo 3, 4 of 5? Ga je uitdagingen niet uit de weg en wil je graag kennismaken met Wageningen University? Neem dan deel aan één van onze Junior Colleges.

In de Junior Colleges (voorheen masterclasses) ga je aan de slag met één van de onderzoeksthema’s van Wageningen University & Research. Je krijgt de kans om in de huid van bijvoorbeeld een landschapsarchitect of een wetenschapper te kruipen. Tijdens het college brengt één van onze experts jou in een sneltreinvaart kennis bij. Vervolgens is het aan jou om deze kennis in de praktijk te brengen. Dit kan in de vorm van een workshop of practicum zijn.

De Junior Colleges zijn bedoeld voor leerlingen die meer uitdaging zoeken of een nieuw vakgebied willen verkennen. Bovendien doe je goede ideeën op voor je profielwerkstuk.

In februari 2018 vindt de volgende reeks Junior Colleges Voeding & Gezondheid, Landscape Design en Duurzaam Ondernemen plaats. De data worden binnenkort bekend gemaakt. Vanaf dat moment kan je je ook inschrijven. Heb je nu alvast vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Lees voordat je je inschrijft eerst de algemene informatie goed door.