Food Valley Scholennetwerk Jaaragenda

De afgelopen 5 jaar hebben wij in het najaar de Food Valley Scholenconferentie georganiseerd. Aankomend schooljaar pakken we het anders aan in de vorm van de FVSN-Jaaragenda met afsluitende borrel op donderdag 1 november.

Uit de evaluatie van de Food Valley Scholenconferentie (FVSC) van 2017 is in de conferentiecommissie het idee ontstaan voor een gezamenlijke agenda met daarop bijeenkomsten uit ons scholennetwerk.

Tijdens de borrel op donderdag 1 november 2018 wordt de nieuwe FVSN-Jaaragenda gepresenteerd, vervolgens wordt u op een (korte) lezing binnen het jaarthema getrakteerd en kunt u aansluitend tijdens de borrel netwerken.

Winst is dat we gebruik maken van al die inspirerende activiteiten die al georganiseerd worden binnen ons netwerk. Onze netwerkscholen kunnen elkaar laten zien wat zij in huis hebben. Docenten geven keer op keer aan dat zij netwerken tijdens events zeer belangrijk vinden. Tijdens de borrel hebt u hier ruim gelegenheid voor.

Concept programma

17:00 - 18:00 Inloop met soep en broodmaaltijd
18:00 - 18:30 Welkom en presentatie FVSN-Jaaragenda
18:30 - 19:15 Lezing binnen het jaarthema*
19:15 – 19:30 Vragen vanuit de zaal
19:30 - 20:30 Afsluiting en netwerkborrel

*Het jaarthema wordt binnenkort bekend gemaakt.

Inschrijven

De borrel is bestemd voor schoolleiders, decanen, mentoren, vakdocenten, TOA’s en schoolmediathecarissen uit het Food Valley Scholennetwerk.

U kunt zich binnenkort inschrijven via deze webpagina. Zet donderdag 1 november alvast in uw agenda!