Nieuws

Wie wint dit studiejaar de Food Valley Havo PWS-prijs?

Gepubliceerd op
3 oktober 2017

Voor het vierde achtereenvolgende jaar organiseren drie hogescholen binnen het Food Valley scholennetwerk, Aeres Hogeschool Wageningen, Van Hall Larenstein en Christelijke Hogeschool Ede, de wedstrijd voor het beste havo profielwerkstuk binnen het thema Groen en Gezond. Daaronder vallen bijvoorbeeld onderwerpen als plant, dier, duurzaamheid, voeding en gezondheid.

PWS-prijs voor havisten

De Food Valley Havo PWS-prijs is een profielwerkstukprijs speciaal voor havisten. Elke havist die in studiejaar 2017-2018 een profielwerkstuk maakt dat gaat over één van de genoemde onderwerpen, kan zijn/haar werkstuk voor 7 maart 2018 insturen en kans maken op één van de drie mooie geldprijzen. Het werkstuk mag alleen of samen met anderen gemaakt zijn. Deelname aan de wedstrijd staat open voor alle havo-profielen.

Meer informatie over deze wedstrijd is te vinden op de websites van de hogescholen: www.che.nl/pws, www.aereshogeschool.nl/pws, www.hvhl.nl/profielwerkstuk.

Organiserende hogescholen

De organiserende hogescholen zijn gevestigd binnen de Food Valley en verbonden aan het Food Valley scholennetwerk:

  • Aeres Hogeschool Wageningen (voorheen: Stoas Wageningen | Vilentum Hogeschool): de educatieve faculteit van Aeres Hogeschool, met opleidingen die gaan over hoe je anderen kunt laten leren en de relatie tussen mens en natuur.
  • Christelijke Hogeschool Ede: een christelijke hogeschool en kenniscentrum met negen opleidingen, bijvoorbeeld Pabo, Social Work, Gezondheidszorg en Bedrijfskunde.
  • Van Hall Larenstein (in Velp en Leeuwarden): een duurzame en internationale hogeschool met opleidingen op het gebied van leefomgeving, water, natuur, dieren, voedsel, life sciences en internationale handel.